2021-12-16 07:47:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Higgy magadban, tényleg minden okod megvan rá!

Napi horoszkóp december 16-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Jobban tennéd, ha csütörtökön nem teregeted ki a szerelmi problémákat semelyik barátnak vagy barátnőnek. Az illető, akire a titkaidat bírnád, ugyanis túlságosan fecsegőnek bizonyulhat, amiből később kínos kellemetlenségeid lehetnek.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Lehetséges, hogy érzelmi okokból nem működik jól az ítélőképességed, és rosszul döntesz csütörtökön. Márpedig most jobban oda kellene figyelned a kedvesedre. Valami bántja őt, amit egyenesen ki kellene szedned belőle, mert magától nem biztos, hogy elmondja neked.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Olyasmiben tervezel változásokat, amellyel meghökkented a környezetedet. Kicsit talán meg is ijeszted a családtagokat. Egyelőre csak óvatosan közöld velük a terveidet. Inkább apránként adagold, hogy legyen idejük hozzászokni a gondolathoz.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Különösen küzdelmesnek ígérkezik a csütörtök. Lesz részed sikerben, de kihívásban is bőven! Ügyelj rá, hogy ne zaklasd fel magad napközben, mert akkor éjszaka egészen biztosan nem tudsz aludni, gyakran felébresztenek a nyugtalanító álmok.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egyértelműen mondd el a vágyaidat. Bár néha úgy érezheted, hogy nem történik semmi érdemleges változás az életedben, ez csupán a vihar előtti csend. Te bárkit le tudsz venni a lábáról, akivel csak találkozol – használd ki a benned rejlő vonzerőt!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Biztos lehetsz benne, hogy nem hagy magadra, támogat és melletted áll a párod, amikor szükséged van rá. De ne feszítsd túl a húrt, ideje végre őszintének lenni. Ehhez persze tisztázni kéne magadban, mit is érzel most!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Csütörtökön végre megkaphatod, amire oly régóta vágysz. Vagy legalább ígéretet kapsz erre vonatkozóan. Hogy ez így van, az nagyban köszönhető a pozitív és bizakodó hangulatodnak is. Hiszel abban, amit el akarsz érni.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Rengeteg új feladatot kell még megoldanod, amelyben kibontakozhat, erősödhet a személyiséged. Igaz, ezek némi kompromisszumkészséget igényelnek. Sok kérdésben nem jutsz dűlőre a pároddal. Nem nagy dolgokról van szó, de mégis fontosnak érzed, hogy tiéd legyen az utolsó szó.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Munkahelyeden vagy az üzleti életben csak akkor érsz el változásokat, ha valóban hiszel is benne. Amíg egészen picit is kételkedsz magadban, a lehetséges végeredményben, meghiúsulhat minden. Higgy magadban, tényleg minden okod megvan rá!
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Minden erővel azon vagy, hogy még saját magad előtt is kimagyarázd a másik nemtörődömségét, figyelmetlenségét. Pedig most már ideje lenne a sarkadra állni, és megvédeni másoké helyett a saját érdekedet. Meg tudod tenni?
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Párod időnként megmakacsolja magát bizonyos kérdésekben. Ez gyakran okoz konfliktust köztetek, pedig jobban szeretnéd elkerülni az összetűzéseket. Nem biztos, hogy mindig a szigorú elvhűség a legcélravezetőbb, néha engedned kell...
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ne azt keresd a partneredben, ami elválaszt tőle, hanem azt nézd, ami összeköt benneteket egymással. Ingerültségednek valószínűleg amúgy sem a másik viselkedése az oka, sokkal inkább a stressz, a felgyülemlett feladatok, a kimerültség. Köss békét magaddal és vele is!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: